MARINADE LAMMEKJØTT

Vi liker lammekjøtt veldig godt, men etter at vi begynte å marinere kjøttet, blir det SÅ mye bedre!

Bland sammen:

  • Olje
  • Soyasaus
  • Litt sweet chilli-saus
  • Hvitløkpulver
  • Salt og pepper

Tøm oljeblandingen i en stekeform og legg lammekjøttbitene oppi. Snu dem eller pensle slik at begge sider av lammebitene dekkes. La dette stå i minst to timer, og snu deretter lammebitene, og la dem ligge minst to timer til.

Deretter kan kjøttet stekes.

Reklamer

Om Solveig

Les mer om oss på http://solvt.wordpress.com
Dette innlegget ble publisert i Diverse, MIDDAG, Saus. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s